Tillbaka till första sidan «
 
Här anmäler du dig till lägret 2017
 

Gör så här för att anmäla dig till lägret:

 1. Du anmäler alla personer på samma formulär
 2. Fyll i personuppgifter och kontaktuppgifter formuläret.
  OBS. Var noggrann när du anger e-post på betalare. Notera att om "Betalare" också ska anmälas, måste personuppgifter för betalare också anges under "Deltagare".
 3. Klicka sedan på knappen ""/Granska anmälan/". Behöver något ändras efter du granskat anmälan, får du klicka på "/Ändra/" och rätta till det. När du är nöjd med granskningen klickar du på "/Skicka anmälan/".
 4. Du får en bekräftelse direkt på skärmen att anmälan är registrerad.
 5. Dessutom får du en bekräftelse per e-post till den e-postadresse du angivit.
 6. Inom ca två veckor får du ett besked per e-post om plats på lägret. Då får du också information angående lägeravgiften och ett OCR-nummer som ska användas vid betalningen, om du har fått plats.
 7. Senast två veckor efter beskedet betalar du en anmälningsavgift på 1000 kr. Inbetald anmälningsavgift återbetalas ej.
 8. Resterande avgift för lägret betalar du senast fredagen den 28 maj 2017.
 9. Båda betalningarna gör du till Credos bankgiro nr 233-7111 och anger då OCR-numret som du fick vid beskedet om att du fått plats på lägret.

OBS. Har du tänkt att anmäla dig som barnledare? Kika först på informationen som finns om hur barnledare anmäler sig. När du väl ska anmäla dig så gör du det på denna sidan. Ange du "Barnledare" i fältet "Ev. lägeruppgift" och för boende anger du "logementsboende". Barnledarnas anmälningsavgift är 100 kronor.

Om du av någon anledning inte skulle kunna anmäla dig via webbformuläret. Kontakta då värdgruppen på credosommarlager@gmail.com.

För att kunna använda anmälningsformuläret måste din webbläsare tillåta att javascript körs. Om du inte vet hur man gör hittar du information på den här länken.

OBS! 2017-03-22:
Allt boende i rum i husen på Hjälmared är tyvärr fullbokat och det finns endast husvagnsplatser kvar. Det går dock bra att stå i kö till boende i rum om man vill.


Uppdaterad: 2017-03-22