Tillbaka till första sidan «
 
Medverkande på lägret

 

Anna Sophia Bonde(Bibelstudier)
Anna Sophia heter jag och är präst i Svenska kyrkan men också fri skribent. Jag arbetar som bibellärare på Helsjöns folkhögskola i Horred där jag också bor med min man och fyra barn.

 

Jakob Fälthammar (Barnledaransvarig)
Hej! Jakob heter jag och jag arbetar som ungdomsledare för en församling i Vaggeryd utanför Jönköping. Åtminstone gör jag det ett litet tag till för efter sommaren återvänder jag till Göteborg där jag är uppvuxen för att plugga färdigt till gymnasielärare. Jag har varit ledare på läger, för ungdomsgrupper och i många andra sammanhang för barn och ungdomar i snart 10 år och jag älskar det fortfarande lika mycket som när jag började. Jag har hört mycket gott om Credos läger på Hjälmared och nu när jag äntligen är med själv är jag övertygad om att det kommer leva upp till sitt goda rykte.

 

Jenny Hidland (Barnledaransvarig)
Mitt namn är Jenny och jag arbetar som lärare i åk 2-9 på en kristen friskola i Marks kommun. Jag kommer från en liten gård i Örby, där jag bor igen efter att ha bott och pluggat i Göteborg. I min församling och en del grannförsamlingar agerar jag barnledare och söndagsskolefröken. Som ni förstår kan jag inte riktigt låta bli att jobba med barn trots att det är sommarlov! Det ska bli jätteroligt att vara med igen!

 

Viktor Jonsved (Kvällsföredrag)
Präst på Skaftö (ligger utanför Lysekil). Vår familj har varit med på Credos sommarläger sedan 2011 och är en av värdfamiljerna för andra året. Jag kommer att prata på torsdagkvällen om kärlek och sex i äktenskapet.

 

Per Wallin (Undervisning för barnledare)
Trebarnspappa som förra året återvände till Göteborg, jobbar sedan ett knappt år tillbaka som präst i Kastalakyrkan, Kungälv. Kommer att ha ansvar för bibelstudierna för barnledarna där temat är "Hela mig".

 

Ray Baker (Kvällsföredrag)
Ray Baker är teologie doktor och apologet vid Apologia - Centrum för kristen apologetik. Han har tidigare varit lärare på CredoAkademin. Hans senaste böcker är C.S. Lewis: Förnuft och fantasi och Det där med Guds vilja.

 

Kristian Hartman (Workshop)
Kristian Hartman är generalsekreterare i Credo. Teolog och pedagog. Född i Småland, har bott i Åre, Jämtland i åtta år där jag jobbat som bibellärare på Åredalens folkhögskola (f.d Hålland) samt arbetat som församlingspedagog i Åre församling, Svenska kyrkan. Bor sedan 1,5 år i Stockholm med fru, två barn och hund. Stort hjärta för idrott och ungdomsarbete. Har bl.a. varit med och grundat KRIK - Kristen Idrottskontakt i Sverige. Kommer att medverka i ett pass och workshop om Credos vision och uppdrag. Onödig fakta: två av mina hobbies är jonglering och simhopp. :)"

 

Ellen Merete Wilkens Finnseth (Kvällsföredrag)
Ellen Merete Wilkens Finnseth är religionshistoriker och författare, bosatt i Ski, Norge. Hon har skrivit boken Mörkersyn (org. titel Nattsyn) och skriver annars regelbundet för tidsskriften STREK.

 

Andrea Keller ()
Jag heter Andrea Keller och har jobbat för Credo Sverige sedan 2014. Jag är utöver Credo även anställd i församlingen New Life i Stockholm, där jag bland annat arbetar med församlingsplantering och med ungdomar. Jag kommer ursprungligen från Jönköping och har studerat teologi både där och i Stockholm. På Credo jobbar jag med kristna skolgrupper och med insamlingsfrågor.

 

Jonas Engström (Seminarium)
Tillsammans med Lasse Axelsson håller jag i två seminarier under lägret där vi jobbar med körsång i teori och praktik.

 

Lasse Axelsson (Seminarium)
Tillsammans med Jonas Engström håller jag i två seminarier under lägret där vi jobbar med körsång i teori och praktik.

 

Ann Timm (Seminarium)
Ann Timm är delägare i EnneagramCenter Sverige. Företaget vägleder och utvecklar självinsikt hos ledare, medarbetare och team. Ann är medförfattare till boken "Självinsikt- nyckeln till att utveckla dig själv och andra" utgiven 2015. www.enneagramcenter.se

 

Anna-Lena Jonsved (Seminarium)
Diakon som älskar dans. Utforskar möjligheter att använda dans och rörelse som både tillbedjan och friskvård.
Anna-Lena håller i ett dansseminarium under fredagen och lördagen. Vi värmer upp hela kroppen och lär oss lite enkla steg och rörelser med inspiration av Västafrikansk dans. Krävs inga förkunskaper.

 
 


Uppdaterad: 2017-06-25