Tillbaka till första sidan «
 
Medverkande på lägret

 

Anna Sophia Bonde(Bibelstudier)
Anna Sophia heter jag och är präst i Svenska kyrkan och fri skribent. Jag arbetar som bibellärare på Helsjöns folkhögskola i Horred där jag också bor med min man och fyra barn.

 

Jakob Fälthammar (Barnledaransvarig)
Hej! Jag heter Jakob Fälthammar. Jag är 28 år gammal och bor i Partille. Förra året var jag med på Credos Hjälmaredläger för första gången och det var så härligt så när frågan kom om jag ville vara med igen så kunde jag inte svara nej. Jag är halvvägs igenom min utbildning för att bli gymnasielärare men har tagit en paus och har de senaste åren jobbat istället för att få tillbaka min studiemotivation. Jag jobbade som ungdomsledare i två år och i höstas jobbade jag på en grundskola med förskoleklassen i en termin. I vår är jag resurs hos femmorna i samma skola och även på fritids med både fyror och femmor. Som du kanske märker så tycker jag det är underbart att jobba med barn och ungdomar!

 

Jenny Hidland (Barnledaransvarig)
Mitt namn är Jenny och jag arbetar som lärare i åk 2-9 på en kristen friskola i Marks kommun. Jag kommer från en liten gård i Örby, där jag bor igen efter att ha bott och pluggat i Göteborg. I min församling och en del grannförsamlingar agerar jag barnledare och söndagsskolefröken. Som ni förstår kan jag inte riktigt låta bli att jobba med barn trots att det är sommarlov! Det ska bli jätteroligt att vara med igen!

 

Hanna Hannus (Barnmötesledare)
Jag ska tillsammans med Mikael Ryde ha hand om barnmötena vid 18:15. Det blir sång och rörelse, intervjuer med personer på lägret om deras liv med Gud och kanske ett och annat dramatiserat inslag. Temat kommer att vara hur vi kan leva med Gud varje dag.

 

Mikael Ryde (Musikansvar)
Jag heter Mikael Ryde och kommer tillsammans med Hanna Hannus att ha hand om barnmötena kl 18.15 varje dag. Det kommer bli sång, drama, berättelser. Vi kommer läsa i bibeln och be för varandra. Ungdomar kommer att berätta vad Gud har gjort i deras liv och kompbandet kommer att spela så det ryker. Så missa inte barnmöterna. På förmiddagarna kommer jag vara med och spela på samlingarna som Jenny och Jakob håller i. Sedan blir det säkert en del nyskrivna sånger och kanske någon musikal som jag lär ut.

 

Alf B Svensson (Kvällsmöte och seminarie)
Alf är leg psykolog och författare till böcker som sålts i stora upplagor. Han är också en uppskattad och efterfrågad föreläsare. På lägret kommer han att bland annat att tala om relationer, relationsarbete och föräldraskap.

 

Håkan Persson (Undervisning av barnledare)
Jag jobbar som kyrkoherde i Markaryds församling. Där bor jag också med min familj och vi har varit på Credos familjeläger några år nu och tycker mycket om det. I år får jag glädjen att undervisa barnledarna och ser detta som en stor förmån.

 

Maria Fässberg Norrhall (Kvällsmöte och seminarie)
Jag är läkare men också pastor i Equmeniakyrkan med inriktning på själavård, andlig vägledning och psykisk ohälsa.
Jag bor i Lindome tillsammans med min man Peter och de yngsta av våra fyra barn. På lägret kommer jag ha en kvällssamling om oss som hela skapade varelser och där Gud vill omsluta varje aspekt av hur vi mår. Jag kommer också ha ett seminarium om stress och ohälsa och hur erfarenheter från den kristna traditionen kan hjälpa oss till mer hållbara liv.

 
 
 


Uppdaterad: 2018-04-02